3 πράγματα που θέλετε να γνωρίζετε για το καστορέλαιοΘαυμάσιο έλαιο βάσης – ποιο είναι το έλαιο που προσδίδει θεραπευτικές ιδιότητες και αναβαθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
Το φυτικό έλαιο που το έχουν συστήσει θεραπευτές αλλά και η κοσμετολογία σε όλο τον κόσμο για την θεραπεία πολλών θεμάτων υγείας. Η χρήση του έχει την ιστορία της πολλά χρόνια πριν και προέρχεται από την παλιά Αίγυπτο. Οι Αιγύπτιοι το κατανάλωναν για να νικήσουν κάποιες μολύνσεις στα μάτια και ως ένα από τα κύρια μέσα σύστασης για φυτικές συνταγές φυσικών μέσων θεραπείας. Η λήψη γινόταν κυρίως για την ίαση δερματοπαθειών.
Επιπρόσθετα οι λοιποί πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν το λάδι βάσης αυτό για τις δράσεις του του κατά σε μικροοργανισμούς. Είχαν παρατηρήσει επίσης ότι δίνει ηρεμιστική και θετική συνθήκη στο δέρμα.
Πρέπει να δείξουμε ότι αρχικά μιας ίωσης ή και απώλειας καλής υγείας, οι μανάδες εκμεταλλευόντουσαν το ριτινόλαδο. Η αξιοποίηση του ήταν εξωτερική αλλά και ως πόσιμο λάδι. Σε οποιαδήποτε κατανάλωση το εκπληκτικό αυτό καστορέλαιο δύναται να ανυψώσει το ανοσοποιητικό μας.Ας δούμε τι είναι το καστορέλαιο
Το καστορέλαιο έχει την εκκίνηση του από ένα ιδιαίτερο φυτό που λέγεται ρίκινος. Σε χρώμα είναι όχι βαθύ καφέ και δίχως συγκεκριμένη ένδειξη στην όσφρηση μας.
Μέσα στον χρόνο το έλαιο βάσης αυτό έχει ιδιότητες σε δερματικά ζητήματα. Αρνητικές καταστάσεις που σχετίζονται με μόλυνση, αδυναμία των βλεφαρίδων, ερεθισμούς. Μολονότι, έρευνες έχουν αποδείξει πλέον την χαρακτηριστική του στην ανάταση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Είναι ώρα να συζητήσουμε ότι οι ιδιότητες αυτές έχουν μεγάλη αναφορά αφού γράφουμε για ένα λάδι με μεγάλη και εξαγωγική δραστηριότητα που εμπορεύτηκε από τα πρώτα. Ο λόγος που είναι σημαντικά χρήσιμο είναι ότι διαθέτει εξαιρεική σύσταση. Διαθέτει περισσότερο από 80% τριακυλογλυκερόλες και η υπόλοιπη ποσότητα της σύνθεσης του ολοκληρώνεται από μονογλυκερίδια και φωσφολιπίδια.
Τούτα τα καλά λίπη συντελούν θετικά μονολιπίδια που προσφέρουν εξαίσιες θεραπείες και ενδυνάμωση του ενήλικου. Εκείνη η συγκέντρωση σε μονολιπίδια το καθιστά ως ένα από τα απαραίτητα λάδια για θεραπεία. www.yianismeri.gr Παρουσιάζει την μέγιστη συγκέντρωση σε καλά λιπαρά. Δεν προτείνουμε ωστόσο να παραβλέψουμε την συνταγή του σε βιταμίνη C και βιταμίνες. Αμινοξέα που τραβά ο άνθρωπος είτε διαμέσω των υποδόριων ιστών ή και δια στόματος ως υγρό έλαιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *